keskiviikko 14. marraskuuta 2012

E-paardit

Laittakaa vaikka jostain bonditunnari soimaan tähän taustalle ;)

Meidän kurssin suuri voimannäyte, E-bileet on nyt takana! ...tai oikeestaan ne oli takana jo lähes 2 viikkoo sitten, mutta jokatapauksessa E-bileet ovat nyt siirtyneet menneeseen aikamuotoon.

E-bileet ovat siis 1. vuosikurssin järjestämät Esittelybileet, joissa tarkoitus on näyttää muille kursseille, kuinka me osataan olla luovia ja mahtavia ja organisointikykyisiä ja kaikkia muita ylistyssanoja.

Meidän E-bileiden teemana oli (lähes mielikuvituksellisesti) James Bond. Kurssin sisäseltä draamalta ei jäätävän järjestelystressin takia vältytty, mutta hui kun ite bileet suju ihan mielettömän hyvin! Neiti F:n johdolla koristelutiimi loihti Vanhalle työväentalolle ruokailutilojen lisäksi casinon ja asevaraston. Ja koska asevaraston seinät on tottakai mustat, niin juhlia edeltävä päivä kului huoneen seinien päälystyksessä jätesäkeillä.

Paikalla oli mielettömät valo- ja äänitekniikat ja meidän E-video(Teemaan sopiva video, jonka kurssi esittää E-bileissä)kin oli hyvin tehty. (Ja ylipäätään E-video oli tehty.... viimeistely tapahtui n.2h ennen bileitä)

Bileissä oli pokeriturnaus, missä munkin piti alunperin olla diilaamassa, mutta diilereistä olikin sitten ylitarjontaa, joten jättäydyin rannalle.

Itse soitin meidän bilebändissä pianoo, joka ei kuulunu/näkyny minnekkään. Mut meidän keikalla oli ihan mieletön fiilis! Ihmiset hyppi ja pomppi lavan edessä ja laulo mukana ja meidän kitaristi (yks niistä kolmesta) sai peräänsä kiljuvan tyttölauman :D

Huhhuh. Kaiken sen jäätävän panikoinnin ja epätoivosuuden jälkeen kaikki menikin paremmin, kun odotettiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti