torstai 6. syyskuuta 2012

Kintulampi

Oho, tää blogi on vähä painottunu tähän opiskelun oheiseen elämään enemmän kuin itse opiskeluun. Mut ei se kai mitään? Sitäpaitsi oheistoiminnasta pitää raportoida nyt kun sitä vielä runsaasti riittää. Ja opiskelukin alkaa kunnolla vasta solujaksolla parin viikon päästä. Kyllä sitä ehtii myöhemminkin vielä vaikka kuinka paljon opiskella.. ja kirjottaakin siitä.

Tänään oli vuorossa retki Kintulammelle.  Matkaa Kintulammelle on eri lähteiden mukaan n.14-21km. (Todellinen matka ilmeisesti n.19km) Kintulammelle sai matkata joko juosten (6 fuksipistettä), pyöräillen (2pist.) tai "vässykkäkyydillä" bussilla (0 pist.). Itse olin siinä semi-urheilija-joukossa, eli pyöräilin.

Pyörämatkalla tuli taas ajatelleeksi kuinka hieno asia olis toimiva semihyvä kamera. Syysmaisemassa polkeva pyöräjoukkomme oli aikas kaunis näky.
Ensimmäiset 15km kului ihan mukavasti... Laskeuduimme alas johonkin soramontun tapaiseen, ja sen jälkeen edessä häämötti oikealle kaartava mutka, ja MIELETÖN ylämäki... no ei auttanut kuin polkea pohkeensa pilalle. Onneks Pispalanharju on karaistanu kesän aikana mun reidet sen verran teräksisiks, että mäki meni yllättävänkin helposti. Koko loppumatka oli pelkkää ylä- ja alamäkeä, mutta lopulta olin soratien päässä (josta vielä n.0,5km kävelyä kintulammen majalle) toisena pyöräilijänä.... en viitsinyt ohittaa opasta, kun olisin muuten eksynyt.

Huh huh... Rankempi pyöräilymatka kuin mitä odotin... Täys kunnioitus niille jotka JUOKSI saman matkan.

Perillä Kintulammilla grillailimme ja söimme omia eväitä (omnomnom maissia) ja kandiseuran(?) tarjoamaa tikkupullaa. Kintulammilla julistettiin myös kurssin vastuuvirat. Pari kaveria oli pyrkinyt isännäksi ja emännäksi, mutta kumpikaan ei valitettavasti päässyt virkaan. Isännäksi meidän kurssi oli valinnut Topi Huuskosen, joten tästä eteenpäin vuosikurssimme kantaa nimeä Cursus Huuskonen.

Valitsijaisseremonian jälkeen uusi Isäntä ja Emäntä kannettiin vaatteet päällä järveen ja saunotettiin. Ilmeisesti (huhupuheista ja Topin jäätävästä sammaltamisesta päätelleen) vanhempien vuosikurssien isäntä-emäntä-kompleksit olivat juottaneet fuksi-isännän ja -emännän saunassa pikakänniin. (muutenhan tapahtuma oli alkoholiton)

Ilta loppui jo 9 aikaan. Pääsimme bussilla taikaisin koululle. Pyörät ei kaikki mahtunu tavaratiloihin, joten minun ja joidenkin muiden piti ottaa oma pyörä bussin sisään käytävälle killaileen. Koululta oli sitten vielä kiva iltalenkkipyöräily kämpille Hervantaan.... 40km satulassa tänään. Kiitos ja kuittaus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti